top of page

Hi, mijn naam is Veronique!

Descanso Yoga is in 2019 opgericht door Veronique Jejanan.  Veronique aan het woord:

Mijn naam is Veronique, ik ben getrouwd en heb twee mooie dochters en twee leuke honden. Ik werk al 30 jaar in een kinderopvang te Apeldoorn.

thumbnail_IMG-20200727-WA0056.jpg

"Mijn eigen visie ontwikkeld, voor en door kinderen."

20230720_110729.jpg

Door mijn werk heb ik mijn eigen visie ontwikkeld, voor en door kinderen. Het is een mooi en waardevol beroep die ik met plezier uitoefen. Elke ochtend begint mijn werk met een glimlach en aan het eind van de dag zwaai ik de kinderen uit met een glimlach. Een vertrouwensband opbouwen vind ik belangrijk , dat doe je door te zorgen dat de kinderen zich welkom voelen op allerlei manieren. Respect voor elk kind maakt dat ze zich veilig voelen en dat ze er mogen zijn.

IMG_9153.jpg
Screenshot_20230805-114048_Gallery.jpg

Wat is ontspanning? Ontspanning is tot rust komen van lichaam en geest. We hebben ontspanning nodig om je fijn en gelukkig te voelen. Bij kinderen kan je dit op een mooie manier toepassen, op een manier die bij het kind past.

Descanso werkt daarom in kleine groepen om zoveel mogelijk deze combinatie van beweging en ontspanning te voelen. Mijn lessen zijn aan te passen op een manier die prettig is voor het kind en de groep. Waarbij plezier en respect naar elkaar voor op staat.

Ieder kind hoort zich veilig en welkom te voelen in onze ruimte, omdat dit bij draagt aan het welbevinden van het kind.

Descanso betekent rust in het Portugees dit past precies bij mij als mens. Rust staat voor mij gelijk aan geluk. Geluk betekent voor mij, tevreden zijn met jezelf en er mogen zijn zoals je bent. Wanneer er in de les aandacht wordt besteed aan de behoefte aan inspanning en de behoefte aan ontspanning zal er rust zijn.  Rust is een gevoel dat te voelen is in je lichaam, er is dan sprake van pure ontspanning.

IMG_8707.jpg
bottom of page